Kennel Sort Schæfer

En rigtig schæfer er en sort schæfer

Information omkring hvalpekøb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvis I har interesse i at blive skrevet op på "interesse" listen, så send os en e-mail til kennel.sort.schaefer@gmail.com med oplysninger om man ønsker at komme i betragtning til en han eller en tæve og gerne også oplysninger om tidligere erfaringer med schæferhunde og/eller hunde samt boligforhold.

 

Er man på vores venteliste bliver i via e-mail holdt informeret omkring fødsel og udvikling af hvalpene, men vi vil gerne have mulighed for at godkende de eventuelle nye ejere ved et personligt møde . Vi ser gerne at de nye ejere har hundeerfaring - gerne med schæferhunde - og at de helst bor i eget hus eller minimum har nem adgang til grønne arealer og skov. Vi anbefaler også altid, at de nye ejere som minimum tager et hvalpelydighedskursus og helst fortsætter med en eller anden form for træninger. Schæferhunden jo en hund, der godt kan lide at "arbejde".

 

Vores hvalpe bliver betragtet som en del af familien indtil de flytter hjemmefra. De bliver derfor socialiseret fra en tidlig alder og det ligger os derfor meget på sinde, at de alle kommer til nye gode hjem.

 

Vi reserverer ikke hvalpe til nogen før hvalpene er 4 uger gamle, fordi vi gerne vil have at hvalpene får lidt mere personlighed inden man vælger sin hvalp. Alle der bliver "godkendte" kan vælge en hvalp mod at erlægge kr. 3.000 i depositum.

 

Hvalpen får navneskilt på, således at vi ikke får forbyttet hvalpene. Der bliver lavet en midlertidig kontrakt, som køber får en kopi af. På dagen, hvor hvalpen overdrages, bliver slutkontrakten underskrevet. Købet inkluderer kontrakt, sundhedsattest, chipning, HD garanti, 1st. vaccination, ormekur, stamtavle i DKK samt 5 kg hvalpefoder af dyrlægens den gode, ligesom hver hvalp også får sin egen side på www.sort-schaefer.dk.

 

Der udover henviser vi til DKK’s gældende regler og bestemmelser .

Copyright © All Rights Reserved